никулец 10 најдобри генератори на е-пошта со вештачка интелигенција (мај 2024) - Unite.AI
Поврзете се со нас

Генератори за пишување

10 најдобри генератори на е-пошта со вештачка интелигенција (мај 2024 година)

Ажурирани on

Unite.AI е посветена на ригорозни уредувачки стандарди. Може да добиеме компензација кога ќе кликнете на линковите до производите што ги прегледуваме. Ве молиме погледнете го нашиот придружно откривање.

Во ера во која дигиталната комуникација владее, генераторите на е-пошта со вештачка интелигенција станаа незаменливи алатки за професионалците во различни индустрии. Овие иновативни платформи ја користат вештачката интелигенција за да создадат привлечна, персонализирана и ефикасна содржина на е-пошта, револуционизирајќи го начинот на кој бизнисите и поединците комуницираат со својата публика. Значењето на вештачката интелигенција во генерирањето е-пошта се протега надвор од обичната автоматизација; тоа опфаќа длабоко разбирање на јазичните нијанси, преференциите на публиката и ефективни комуникациски стратегии.

Генераторите за е-пошта со вештачка интелигенција не се само за изработка на брзи одговори или генерирање стандардни шаблони за е-пошта; тие претставуваат софистициран спој на технологија и креативност, со цел да се подобри ефективноста на дигиталната комуникација. Овие алатки се способни да се приспособат на различни контексти, да ги разберат суптилностите на човечката интеракција и да обезбедат сознанија кои можат значително да ги подобрат стапките на ангажирање. Од маркетинг кампањи до прашања за услуги на клиентите, генераторите на е-пошта со вештачка интелигенција го редефинираат пејзажот на комуникацијата преку е-пошта.

Во овој водич, истражуваме во врвните генератори на е-пошта со вештачка интелигенција што се истакнуваат на пазарот денес. Секоја алатка ќе биде темелно испитана, истакнувајќи ги нејзините уникатни карактеристики, способности и специфичните потреби што ги решава. Без разлика дали сте маркетер кој сака да ги оптимизира вашите кампањи за е-пошта, сопственик на бизнис кој сака да го подобри ангажманот со клиентите или некој помеѓу нив, оваа листа е дизајнирана да обезбеди вредни увиди во светот на комуникацијата со е-пошта управувана од вештачка интелигенција.

1. Џаспер АИ

Напишете привлечна е-пошта со Џаспер - Универзитетот Џаспер

Jasper AI е идеално решение за бизниси кои бараат висококвалитетна, оригинална содржина со забрзано темпо. Може да се пофали со способноста за курирање на содржината пет пати побрзо од просечниот човечки автор на пишување, што го прави драгоцено богатство за бизнисите кои бараат брзо генерирање содржина.

Јаките страни на Jasper AI лежат во неговата низа на претходно напишани шаблони, овозможувајќи брзо и лесно генерирање на паметни, добро изработени копии за различни цели, вклучувајќи е-пошта, реклами, веб-локации, огласи и блогови. Оваа функција е клучна за ангажирање на читателите и одржување на нивниот интерес.

Главни карактеристики:

 • Брзо генерирање содржина: Произведува содржина со значително поголема брзина од рачно пишување.
 • Претходно напишани шаблони: Нуди разновидни шаблони за различни потреби за содржина.
 • Генератор на е-пошта со вештачка интелигенција: Создава реални е-пошта за различни цели, подобрувајќи ги маркетинг кампањите за е-пошта.
 • Автоматизација во е-пошта маркетинг: Корисно за автоматизирање на деловната комуникација, поддршка на клиентите и генерирање на потенцијални клиенти.
 • Разновидност во создавањето содржина: Погоден за широк опсег на апликации надвор од маркетингот преку е-пошта.

Генераторот на е-пошта со вештачка интелигенција на Jasper AI е дизајниран да им помогне на бизнисите во автоматизирањето на нивните кампањи за маркетинг преку е-пошта. Исто така, добро служи за поддршка на клиентите или за генерирање на потенцијални клиенти, демонстрирајќи ја разновидноста на Jasper AI во исполнувањето на различните потреби за создавање содржина.

2. Writesonic

Како да пишувате ладни е-пошта кои закажуваат состаноци со клиенти користејќи вештачка интелигенција

Writesonic се појавува како сеопфатно решение за брзо создавање извонредна маркетинг содржина. Се грижи за широк спектар на деловни потреби, осигурувајќи дека корисниците имаат пристап до брзи и ефикасни алатки за генерирање содржина.

Иако изборот на шаблони за е-пошта во Writesonic може да биде ограничен, тие се ефективно дизајнирани да се грижат за редовните деловни, маркетинг и продажни е-пошта. Платформата нуди специјализирани генератори како што се генератор на е-пошта за продажба, генератор на ладна е-пошта и генератор на тема на е-пошта, зголемувајќи го влијанието на кампањите за е-пошта.

Главни карактеристики:

 • Разновидни алатки за содржина: Опремен за различни потреби за маркетинг содржина.
 • Специјализирани генератори на е-пошта: Вклучува алатки за продажба, ладни е-пошта и привлечни теми.
 • Мулти-јазична поддршка: Нуди генерирање содржини на 25 глобални јазици.
 • Воведна понуда: Обезбедува 2,500 бесплатни зборови за новите корисници да ги истражат неговите способности.
 • Флексибилни опции за наплата и квалитет: Обезбедува месечни и годишни планови со различни кредити за генерирање содржини за различни должини на содржината.

Writesonic исто така го прави привлечен за новите корисници нудејќи 2,500 бесплатни зборови, овозможувајќи им да ги истражуваат неговите различни алатки за пишување копии на кој било јазик. Флексибилноста на платформата во опциите за наплата и квалитет дополнително ја зголемува нејзината привлечност за широк опсег на корисници.

Прочитајте ја нашата Writesonic Review или посетете Writesonic.

3. Hubspot – Писател на е-пошта со вештачка интелигенција

Создавајте блог постови на бренд и персонализирана содржина за е-пошта со ChatSpot | HubSpot AI

Асистентот за содржини на HubSpot, кој го содржи својот врвен софтвер за пишување е-пошта со вештачка интелигенција, го трансформира пејзажот на маркетингот и продажната комуникација со е-пошта.

Оваа софистицирана алатка е клучна компонента во робусниот пакет алатки за маркетинг и продажба на HubSpot, нудејќи неспоредлива ефикасност и продуктивност во изработката на е-пошта. Дизајниран е не само да помогне, туку и да го револуционизира начинот на кој бизнисите се поврзуваат со својата публика преку е-пошта. Со искористување на вештачката интелигенција, HubSpot им дава овластување на корисниците брзо да генерираат привлечни е-пошта за продажба, а со тоа значително да ја множат нивната продуктивност.

Главни карактеристики:

 • Ефикасно генерирање е-пошта со вештачка интелигенција: Брзо создава е-пошта за продажба и маркетинг користејќи вештачка интелигенција, намалувајќи го рачниот напор.
 • Подобрен е-мејл маркетинг: Нуди шаблони и содржина генерирана од вештачка интелигенција за ефективни кампањи за е-пошта.
 • Копија на е-пошта специфична за сегментот: генерира приспособена содржина за е-пошта за различни сегменти на публика без дополнителни ресурси.
 • Автоматизација по е-пошта: Го насочува процесот на пишување е-пошта, елиминирајќи ја потребата да се започне од нула.

4. GetResponse AI

Генератор на е-пошта со вештачка интелигенција: Упатство чекор-по-чекор

Генераторот на е-пошта GetResponse AI е во првите редови на иновациите за маркетинг на е-пошта, со инкорпорирање на софистицирана технологија GPT-3.5. Оваа алатка ја менува играта за бизниси и продавачи кои се борат со создавање привлечна содржина за е-пошта. Тој се однесува на основните предизвици на маркетингот преку е-пошта, како што се изработка на интересни теми и генерирање содржина што резонира со одредена публика.

Она што го прави генераторот за е-пошта GetResponse AI особено вреден за внимание е неговиот опсег на интелигентни карактеристики. Нуди тематски линии оптимизирани за вештачка интелигенција кои се дизајнирани да ги зголемат стапките на отвореност со тоа што веднаш ќе го привлечат вниманието на примачот. Генераторот, исто така, се истакнува во создавањето содржина специфична за индустријата, осигурувајќи дека секоја е-пошта е прилагодена на уникатните трендови и клучни зборови на вашиот бизнис сектор.

Алатката значително го поедноставува процесот на креирање е-пошта. Корисниците можат да ги дефинираат своите цели за е-пошта, да изберат индустрија и тон, да го прилагодат изгледот, а потоа да ги прегледаат и испратат своите е-пошта изработени со вештачка интелигенција. Овој рационализиран процес не е само лесен за корисниците, туку и многу ефикасен, заштедувајќи драгоцено време и ресурси.

Со искористување на Генераторот на е-пошта GetResponse AI, бизнисите можат да ја искористат моќта на вештачката интелигенција за да ги подобрат своите стратегии за маркетинг на е-пошта. Ова води не само до заштеда на време, туку и до создавање на попривлечни, релевантни и ефективни кампањи за е-пошта кои резонираат со публиката и поттикнуваат конверзии.

Главни карактеристики:

 • Предметни линии оптимизирани со вештачка интелигенција: Искористете ја вештачката интелигенција за да креирате тематски линии што ги зголемуваат отворените стапки.
 • Создавање содржина специфични за индустријата: Создавајте релевантни и привлечни е-пошта врз основа на трендовите и клучните зборови во индустријата.
 • Процес на создавање е-пошта погодна за корисникот: Лесно дефинирајте цели, изберете индустрија и тон и приспособете го дизајнот за да креирате целосни кампањи за е-пошта.
 • Ефикасност на ресурсите: Заштедете време и подобрете го квалитетот на вашите е-пошта со предлози за содржини со вештачка интелигенција.

Со интегрирање на Генераторот на е-пошта на GetResponse AI во вашата маркетинг стратегија, можете да го искористите огромниот потенцијал на вештачката интелигенција за да ги подигнете вашите кампањи за е-пошта, осигурувајќи дека тие не само што се ефикасни, туку и многу ефикасни во ангажирањето на вашата публика.

Прочитајте ја нашата Преглед на GetResponse AI или посетете GetResponse.

5. Било кој збор

Работилница за Anyword: Ајде да создадеме ладна е-пошта

Anyword се одликува како прва алатка за пишување копии со вештачка интелигенција која воведува Предвидлив резултат за изведба, карактеристика што го проценува потенцијалот на содржината генерирана од вештачка интелигенција да се вклучи со публиката. Овој иновативен пристап додава стратешки слој на креирањето содржина, помагајќи им на корисниците да ја проценат ефективноста на нивните комуникации.

Заедно со својата единствена карактеристика за постигнување резултати, Anyword обезбедува и различни генератори, вклучувајќи ладна е-пошта, е-пошта за продажба и алатки за маркетинг на содржина. Овие капацитети им овозможуваат на корисниците да генерираат копија на е-пошта што не само што е привлечна, туку и оптимизирана за ангажирање на публиката.

Главни карактеристики:

 • Предвидлив резултат за изведба: Го оценува и предвидува потенцијалот за ангажирање на содржината.
 • Разновидни генератори на е-пошта: Вклучува алатки за ладни е-пораки, е-пораки за продажба и многу повеќе.
 • Алатка за маркетинг на содржина: Помага во креирање на ефективна маркетинг содржина.
 • Повеќејазична генерација: Можност за производство на содржина на повеќе јазици.
 • Флексибилност со вештачка интелигенција: Користи GPT-3 и други технологии за вештачка интелигенција за сестрано создавање содржина.

Капацитетот на Anyword да го предвиди нивото на ангажираност на содржината генерирана со вештачка интелигенција го издвојува, нудејќи им на корисниците вредни сознанија за потенцијалното влијание на нивните кампањи за е-пошта.

Прочитајте ја нашата Преглед на кој било збор или посетете Било кој збор.

6. Копирајте вештачка интелигенција

# 161: Напишете неверојатни е-пораки за ладна достапност со генератор на ладна е-пошта со вештачка интелигенција на Copy.ai

Copy AI се позиционира како едношалтерско решение за широк опсег на барања за пишување и продажба. Се грижи за различни потреби, од изработка на привлечни описи на производи и реклами до создавање привлечни копии на веб-локации и е-пошта. Оваа алатка е особено вредна за оние кои бараат разновидно и ефикасно решение за нивните е-пошта маркетинг кампањи.

Она што го издвојува Copy AI е неговата низа функции дизајнирани да го усовршат и подобруваат пишувањето. Тие вклучуваат преформулатор на реченици за да се преработи содржината, алатка за форматирање за да се обезбеди јасност и читливост и проверка на тонови за усогласување на пораката со наменетото чувство. Функцијата за автоматска корекција е дополнителна придобивка, помагајќи да се елиминираат вообичаените грешки во пишувањето, со што се обезбедува професионална завршница на сите пишани комуникации.

Главни карактеристики:

 • Разновидна помош за пишување: Нуди алатки за широк спектар на потреби за пишување копии.
 • Напредни функции за уредување: Вклучува преформулатор на реченици, алатка за форматирање и проверка на тонови.
 • Функционалност за автоматска корекција: Автоматски ги поправа вообичаените грешки во пишувањето.
 • Професионален генератор на е-пошта: Овозможува брзо и ефикасно креирање е-пошта со професионален изглед.
 • Различни шаблони за е-пошта: Обезбедува шаблони за различни типови е-пошта, вклучувајќи е-пошта за добредојде, описи на производи, потврди и претплати.

Копирањето на вештачката интелигенција го прави создавањето на е-пошта директно и ефикасно, интегрирајќи податоци од повеќе извори и нуди низа шаблони. Неговиот кориснички интерфејс им овозможува на корисниците да внесуваат детали за примачот, темата и телото на пораката, а алатката се грижи за останатото, создавајќи професионални и ефективни е-пошта.

7. Рајтр

Rytr AI Writing Assistant - промотивно, демо, воведно видео!

Rytr AI се издвојува како моќна алатка за создавање разновидна содржина, вклучувајќи копии од реклами и кратки парчиња. Иако моментално нема специфични карактеристики за оптимизација и интеграции од трети страни, неговите силни страни во креирањето содржина се непобитни. Оваа алатка е погодна за оние на кои им е потребен разновиден асистент за нивните потреби за пишување, особено во маркетингот преку е-пошта.

Рајтр се истакнува во понудата на опции за различни потреби за пишување. Поддржува над 30 јазици и обезбедува повеќе од 30 случаи и шаблони за употреба, заедно со опции за форматирање и проверка на плагијат. За корисниците на кои им се потребни сопствени решенија, Rytr овозможува создавање прилагодени случаи за употреба, слични на неговиот колега Jasper, нудејќи флексибилност и приспособливост при креирањето содржина.

Главни карактеристики:

 • Мулти-јазична поддршка: Работи на повеќе од 30 јазици.
 • Различни шаблони и случаи на употреба: Нуди над 30 шаблони за различни барања за пишување.
 • Создавање случај за употреба прилагодено: Овозможува развој на приспособени решенија за пишување.
 • Опции за форматирање и проверка на плагијати: Обезбедува оригиналност и читливост на содржината.
 • Ефективна генерација на е-пошта: Користи NLP и машинско учење за да произведе персонализирани и ефективни е-пошта.

Способностите за генерирање е-пошта на Rytr се зајакнати со технологиите за обработка на природен јазик и машинско учење, овозможувајќи му да генерира персонализирани и влијателни е-пораки врз основа на корисничките влезови. Достапноста на библиотека со шаблони за е-пошта дополнително им помага на корисниците брзо да ги започнат своите задачи за пишување е-пошта, што го прави Rytr практичен и ефикасен избор за различни потреби за маркетинг на е-пошта.

8. LongShot AI

Е-пошта за продажба на LongShot AI

LongShot AI се издвојува во пејзажот на генератор на е-пошта со вештачка интелигенција со својата паметна интеграција со SemRush и пакет напредни функции. Тоа е непроценлива алатка за оние кои имаат за цел да го подобрат својот е-мејл маркетинг со попаметна, повлијателна содржина. Оваа алатка е особено корисна за креаторите на содржини кои сакаат да ја подобрат ефективноста на нивната е-пошта комуникација.

LongShot AI е забележлив по широкиот опсег на функционалности. Од генерирање креативни идеи за блог до изработка на сеопфатни резимеа, тој служи како разноврсна алатка во арсеналот на секој продавач на содржина. Неговиот акцент на леснотијата на користење, фактичката точност и висококвалитетното производство на содржина го прави особено привлечен, обезбедувајќи дека резултатот не е само привлечен, туку и веродостоен и информативен.

Главни карактеристики:

 • Интеграција на SemRush: Обезбедува сознанија засновани на податоци за подобрување на способностите за пишување.
 • Разновидни алатки за пишување: Нуди различни функции за различни потреби за создавање содржина.
 • Фактичка точност: Обезбедува сигурност и доверливост на содржината.
 • Генератор на е-пошта со машинско учење: Ја анализира содржината на е-пошта и предлага подобрувања користејќи напредни техники за машинско учење.
 • Обработка на природен јазик: Вработува NLP за автоматски да генерира персонализирани, релевантни е-пораки.

Со LongShot AI, корисниците добиваат пристап до алатка која не само што го насочува создавањето содржина, туку и го подигнува квалитетот и ефективноста на нивните напори за маркетинг преку е-пошта. Неговиот спој на паметна технологија и дизајн лесен за корисникот го прави исклучителен избор за создавање влијателни комуникации за е-пошта.

9. Peppertype AI

Peppertype.ai | Креирајте квалитетна содржина побрзо!

Peppertype AI се појавува како динамична и разновидна алатка напојувана со вештачка интелигенција, дизајнирана да ги задоволи различните потреби на креаторите на содржини и брендови. Како дел од PepperContent, пазар за содржина, Peppertype AI е добро опремена да помогне во зголемувањето на потребите за содржина во различни домени.

Изграден на моделот GPT-3 на OpenAI и зајакнат со алгоритми за машинско учење, Peppertype AI се истакнува во генерирањето на широк опсег на содржини, вклучувајќи објави на блогови, реклами на социјалните медиуми, одговори на Quora, описи на производи и други содржини на веб-локации. Нејзината употреба на напредни технологии за вештачка интелигенција обезбедува создавање на привлечна и привлечна копија.

Главни карактеристики:

 • Врз основа на моделот GPT-3: Го користи најновиот модел на вештачка интелигенција за производство на висококвалитетна содржина.
 • Подобрување на машинското учење: Дополнително го усовршува излезот на содржината со машинско учење.
 • 33+ модули за пишување копии: Нуди широк опсег на опции за потребите на различни содржини.
 • Разновидност во типовите на содржина: Способни да генерираат различни форми на дигитална содржина.
 • Фокусиран на ангажман: Приоритет е создавање на привлечна и привлечна копија.

Понудата на Peppertype AI од преку 33 модули за пишување копии ја покажува нејзината посветеност да обезбеди сеопфатен пакет алатки за креаторите на содржини, што го прави главно решение за оние кои бараат ефикасни и разновидни способности за производство на содржина.

10. SmartWriter

Вклучување на SmartWriter

SmartWriter е специјализиран за создавање уникатни и персонализирани продажни е-пошта со користење на различни јавно достапни извори на податоци. Се фокусира на тоа да ја направи секоја комуникација различна и релевантна, комплетирана со персонализирани мразокршачи и насочена содржина.

Примарно концентрирајќи се на копирање на е-пошта за ладно пристапување, SmartWriter нуди низа шаблони специјално дизајнирани за оваа намена. Овие шаблони се направени за да им помогнат на корисниците да остават траен впечаток и да воспостават значајна врска со нивната целна публика.

Главни карактеристики:

 • Персонализирана генерација на е-пошта: Создава приспособени е-пораки за секој потенцијален клиент.
 • Фокусиран на ладно достапување: Специјализирана за ладна содржина на е-пошта и за контакт пораки на LinkedIn.
 • Персонализација управувано од податоци: Користи јавни податоци за приспособување на е-поштата на поединечни примачи.
 • Интеграција со теренски платформи: Компатибилен со платформи како Lemlist, Reply, Mailshake и Woodpecker.
 • Автоматизирано оптимизација за повратни врски: Помага во генерирање на теренски содржини за цели на оптимизација.

Способноста на SmartWriter да генерира персонализирани е-пошта и да се интегрира со популарните теренски платформи го прави моќна алатка за оние кои имаат за цел да го подобрат својот е-пошта маркетинг и теренски стратегии со личен допир.

Зајакнување на вашиот е-пошта маркетинг со врвни алатки за вештачка интелигенција

Пејзажот на е-пошта маркетингот се развива брзо, а генераторите на е-пошта напојувани со вештачка интелигенција се во првите редови на оваа трансформација. Како што истраживме во овој водич, секоја алатка нуди уникатни карактеристики и способности, задоволувајќи широк спектар на потреби за создавање содржина и маркетинг.

Без разлика дали треба да креирате содржина во обем, да го персонализирате вашето досегнување или да го оцените потенцијалното влијание на вашите е-пошта, овие врвни генератори на е-пошта со вештачка интелигенција го обезбедуваат решението. Тие не само што заштедуваат време и ресурси, туку и ја подобруваат ефективноста и ангажираноста на вашите кампањи за е-пошта. Користејќи ја моќта на вештачката интелигенција, овие алатки гарантираат дека вашите е-пошта не само што се испраќаат, туку и значително резонираат со вашата публика.

Во ера каде дигиталната комуникација е клучна, опремувањето со вистинскиот генератор на е-пошта со вештачка интелигенција може да ја промени играта за вашиот бизнис или личен бренд. Додека се движите по изборите, земете ги предвид вашите специфични потреби, публика и уникатните карактеристики што ги нуди секоја платформа. Прифаќањето на овие достигнувања со вештачка интелигенција несомнено ќе ја подигне вашата стратегија за маркетинг на е-пошта, помагајќи ви да постигнете подобар ангажман, конверзија и, на крајот, успех во вашите напори за дигитална комуникација.

Алекс Мекфарланд е новинар и писател за вештачка интелигенција кој ги истражува најновите случувања во вештачката интелигенција. Соработувал со бројни стартапи и публикации за вештачка интелигенција ширум светот.