никулец Курсеви за машинско учење и вештачка интелигенција - Unite.AI
Поврзете се со нас

Курсеви за машинско учење и вештачка интелигенција

Специјализација за длабоко учење на Coursera

Ги прикажуваме најдобрите курсеви кои нудат извршно ниво на образование за вештачка интелигенција, како и техничко образование за вештачка интелигенција. Секој курс го содржи проценетото време на завршување, кој го нуди курсот и нивото на тежина.

Препорачани курсеви за вештачка интелигенцијаПонудено одВреметраењеНиво на тешкотија


Вовед во вештачка интелигенција


IBM,

9 часа

Почетник


Длабоко учење за бизнис


Универзитет Јонсеи

8 часа

Почетник


Подобрување на длабоките невронски мрежи


ДИ за длабоко учење

15 часа

Почетник


Машинско учење


Стенфорд

56 часа

Почетник


Професионален сертификат од IBM применета вештачка интелигенција


IBM,

2 Месеци

Почетник


Специјализација за применета наука за податоци


IBM,

2 Месеци

Почетник


Вовед во практично длабоко учење


Интел софтвер

12 часа

Средно


Основи на засилено учење


Универзитетот во Алберта

18 часа

Средно


Основи за машинско учење


Универзитетот во Вашингтон

24 часа

Средно


Специјализација за длабоко учење


ДИ за длабоко учење

3 Месеци

Средно


Применета наука за податоци со Python


Универзитетот во Мичиген

5 Месеци

Средно