никулец 10 „Најдобри“ генератори за пишување со вештачка интелигенција (мај 2024)
Поврзете се со нас

Генератори за пишување

10 „Најдобри“ генератори за пишување со вештачка интелигенција (мај 2024 година)

Ажурирани on

Unite.AI е посветена на ригорозни уредувачки стандарди. Може да добиеме компензација кога ќе кликнете на линковите до производите што ги прегледуваме. Ве молиме погледнете го нашиот придружно откривање.

Генератори за пишување со вештачка интелигенција

Технологиите за вештачка интелигенција (ВИ) изминаа долг пат за кратко време. Овие технологии традиционално беа ограничени на задачи кои беа јасно поставени со упатства. Сепак, тие сега се способни да извршуваат креативни задачи како што е пишувањето. 

Има многу опции кога станува збор за софтвер за пишување со вештачка интелигенција, кој може да се користи за генерирање на долги содржини, создавање интересни наслови, намалување на грешките во пишувањето и зголемување на времето на производство. 

Еве еден поглед на 10-те најдобри софтверски алатки за пишување со вештачка интелигенција:

1. Јаспис

Запознајте го Џаспер, вашиот асистент со вештачка интелигенција 👋 Напишете неверојатна содржина 10 пати побрзо со #1 платформата за содржина со вештачка интелигенција

Многумина го препознаваат Џаспер како најдобриот асистент за пишување со вештачка интелигенција, кој го води пазарот со своите импресивни карактеристики и квалитет. Најпрво му давате семенски зборови, кои Џаспер потоа ги анализира пред да создаде фрази, параграфи или документи врз основа на темата и тонот на гласот. Тој е способен да произведе статија од 1,500 зборови за неколку секунди.

Платформата има повеќе од 50 шаблони за генерирање содржини со вештачка интелигенција, вклучувајќи објави на блогови, е-пошта, маркетинг копија, генератор на реклами на Facebook, генератор на реклами на Google, мета наслов и опис на SEO, соопштение за печатот и многу повеќе. 

Еве еден поглед на некои од најдобрите карактеристики на Џаспер:

 • Повеќе од 11,000 бесплатни фонтови и 2,500 категории на стилови на пишување 
 • Поддржува над 25 јазици
 • Интуитивен интерфејс
 • Помошник за пишување со долга форма (1,000+ зборови)
 • Идентификувајте ги клучните елементи во текстот (заменки, глаголи, имиња, итн.)

Ние исто така споредуваме Џаспер против. Копирајте вештачка интелигенција & Џаспер против. Скаленут.

Прочитајте ја нашата Преглед на Џаспер или посетете Јаспис.

2. Скаленут

Отклучете го вашиот потенцијал за оптимизација со Scalenut

Scalenut во суштина е маркетиншка алатка сè во едно и е дизајнирана да се размери. Тоа ви овозможува брзо и да го добиете целиот план за клучни зборови за вашата ниша и да генерирате стратегија за управување со содржина за да доминирате со овие услови. Софтверот е поделен на 4 дела:

истражувања – Откријте сознанија и изградете стратегија што функционира така што ќе ги добиете сите увиди и семантички клучни термини што ви се потребни за да ја надминете вашата конкуренција.

Креирај – Напишете содржина за оптимизација која се рангира со користење на најнапредните верзии на NLP и NLU (Natural Language Processing & Natural Language Understanding). Нуди оптимизација во реално време заснована на SERP статистика и нуди содржина што може да испорача.

Оптимизирате – Добијте повратни информации во реално време за тоа каде стои вашата содржина со динамичен резултат за оптимизација. Подобрете се во движење, нема повеќе ревизии!

Маркетинг копија – Напишете убедлива копија што носи конверзии со 40+ шаблони за пишување копирање со вештачка интелигенција. Ова го вклучува следново:

 • Описи на производи
 • Копија од веб-страница
 • Рамки за пишување копии
 • Авторско право на е-пошта

Побарајте попуст од 20% од месечната претплата. Код за попуст: ЗАСЕКОГАШ20 

Ние исто така споредуваме Scalenut Vs. Џаспер.

Прочитајте ја нашата Преглед на Scalenut или посетете Скаленут.

3. Судурит

Водич за брз почеток на Sudowrite - Започнете да пишувате фикција со вештачка интелигенција за помалку од 10 минути!

Sudowrite е уникатна алатка за пишување која е специјално дизајнирана за креативно пишување вклучувајќи раскази, романи и сценарија.

Некои од предизвиците за кои е дизајниран Sudowrite се прашања со кои се соочуваат повеќето креативни писатели, на пример.

Пишување – Ова е како автоматско комплетирање на стероиди. Ги анализира вашите ликови, тон и лак и ги генерира следните 300 зборови во вашиот глас. Дури и ви дава опции!

Платно – Ова ќе генерира алтернативни точки на заплетот, тајни на карактери и пресврти на заплетот со вас. Соберете ја целата ваша инспирација и референци на едно место.

Шетање – Без разлика колку време ќе потрошите на планирање, ќе завршите со некои делови кои се чувствуваат избрзани. Проширете магично ги изградува вашите сцени за темпото да не ги оддалечи читателите од приказната.

Визуелизира – Ако треба да додадете уметност на вашите зборови, ова ги оживува вашите листови со карактери и документи за градење свет со уметност генерирана од вашите описи.

Прочитајте ја нашата Преглед на Sudowrite или посетете Судурит.

4. Writesonic

Проверете го и оптимизирајте го вашиот резултат за оптимизација на страницата користејќи ја оваа бесплатна алатка за вештачка интелигенција

Ако сакате да генерирате висококвалитетна копија на веб-локација и маркетинг текст, технологијата за генерирање содржини на Writesonic со вештачка интелигенција е вистинскиот начин. Алатката ви овозможува автоматски да генерирате објави на блогови, описи на производи и маркетиншки наслови. Writesonic исто така ви овозможува да креирате многу варијации на реклами на Google и Facebook за само секунди. 

Еве еден поглед на некои од врвните карактеристики на Writesonic: 

 • Произведува уникатна содржина и широк опсег на теми за неколку секунди
 • Вградена алатка за корекција на граматика
 • Генерира содржина за објави на блогови, реклами, целни страници, описи на производи и многу повеќе
 • Ја преформулира и проширува содржината
 • Поддржува 24 јазици 

Прочитајте ја нашата Writesonic Review или посетете Writesonic.

5. Сурфер оптимизација

Сурфер AI✨ Објаснето. Креирајте оптимизирани статии за оптимизација со еден клик

Сурферот е првенствено алатка за генерирање на содржина за оптимизација, некои од основните функционалности вклучуваат:

Градител на контури – Користете го вградениот Изградувач на прегледи за да ја структурирате вашата содржина во детален преглед полн со единствени потенцијални наслови и прашања.

Откривање на темата – Откријте десетици релевантни кластери за теми за неколку минути, ова овозможува стратегија за насочување на различни клучни зборови.

Клучни зборови Обем и намера за пребарување - Проверете ја намерата за пребарување за вашата целна публика и проценете го месечниот обем на пребарување и тежината на клучни зборови на прв поглед. Додека Google ја нуди оваа функционалност бесплатно преку Планер на Google за клучни зборови, оваа алатка е полесна и помалку фрустрирачка за користење.

Внатрешна структура на содржина – Ова е беспрекорно оптимизирано со користење на метрика во реално време за структурата и бројот на зборови.

Пишување со вештачка интелигенција – Искористете ја целосната моќ на Surfer за да пишувате добро истражени и висококвалитетни статии.

Содржина на вештачка интелигенција и плагијат – Додека некои подружници може да изберат да се потпрат на содржината генерирана со вештачка интелигенција, ова може да резултира со казна на Google, затоа вградениот плагијат и проверка на содржината на вештачката интелигенција е важна алатка доколку сакате да избегнете казни.

Прочитајте ја нашата Преглед на оптимизација за сурфер, Нашата Сурфер против копирање.ai функција или посетете Сурфер оптимизација.

6. Содржина на скала

Содржината во Scale Version 3.0 е СЕГА ТУКА

Дизајниран за оптимизација и за веб-локации кои треба да ја размерат содржината, генеративниот модел на вештачка интелигенција е дизајниран да генерира содржини слични на луѓето и ги поминува дури и најсилните и најточни детектори за вештачка интелигенција.

Корисниците можат да креираат долги блог постови за неколку минути од клучен збор, видео на YouTube, подкаст, постоечки блог, PDF или документ или приспособена аудио датотека - сето тоа со свој уникатен глас и стил на пишување. За издавачите на содржини фокусирани на оптимизација на кои им е потребна содржина со долга форма и со способност за брзо производство на содржина, тоа е солидна опција.

 • Земете клучен збор (или стотици од нив) за кои сакате да се рангирате, а неколку минути подоцна имате блог-објава од 2,600+ зборови што е оптимизирана и речиси подготвена за објавување.
 • Системот ја истражува статијата во реално време, користи NLP и семантичка анализа и најдобри практики за оптимизација за да ја состави целата статија за вас.
 • Земете ја секоја постоечка статија и креирајте свежо напишана статија која го користи изворниот URL како контекст за целата нова статија.

7. Било кој збор

Интеграцијата на вештачката интелигенција ја зголемува ефикасноста на Anyword

Anyword е алатка за пишување копии управувана од податоци која е наменета за маркетери. Овозможува генерирање ефективни копии за реклами, е-пошта, целни страници и содржина за различни платформи.

Кога станува збор за креирање реклами, лесно е да се направи тоа за реклами на Facebook, Google Adwords, реклами на LinkedIn и реклами на Твитер.

Се разбира, за содржини со подолги форми, тие исто така го олеснуваат генерирањето на објави на блогови, описи на производи, описи на YouTube и многу повеќе.

Anyword им дава овластување на креативните маркетери да додаваат податоци во нивната кутија со алатки преку обезбедување на предвидливи метрики и увиди за тоа кој дел од пораката функционира и за кого.

Најдобро од сè Вештачката интелигенција на Anyword's Performance Boost ги обучува ChatGPT, Notion AI и Canva за вашиот бренд, публика и податоци за перформансите за поголем ангажман, кликови и конверзии. Погледнете ја предвидливата аналитика, добијте резултати за изведба и подобрете ја копирањето веднаш.

Прочитајте ја нашата Преглед на кој било збор или посетете Било кој збор.

8. wordtune

Користете вештачка интелигенција за да направите повеќе. Обидете се со Wordtune

Wordtune е една од најнапредните софтверски алатки за пишување со вештачка интелигенција на пазарот. Наместо само да се извршуваат задачи како проверка на граматиката и преформулирање, таа работи за да го разбере вистинскиот контекст и семантиката на зборовите што ги внесува. Технологијата ви овозможува да создадете попривлечна и попривлечна содржина преку напредна технологија NLP базирана на нервни мрежи. 

Откако ќе му дадете зборови на Wordtune, тој ја парафразира содржината и ја препишува додека ја подобрува читливоста на текстот. 

Еве еден поглед на некои од најимпресивните карактеристики на Wordtune:

 • Функција за паметна паста
 • Се потпира на семантичка анализа за препишување написи
 • Ви дава целосна контрола врз должината и стилот на реченицата
 • Се интегрира со платформите на социјалните медиуми
 • Целосно е базиран на облакот 

9. Копирај.ai

Copy.ai е наменета за професионалци за оптимизација, кога креирате објава, можете едноставно да го изберете вашиот наслов, клучни зборови, саканиот тон на пишување и целта на статијата (како што е наставата).

Откако ова е завршено, можете да изберете да го прегледате прегледот на статијата, пред да заврши статијата, ова ви овозможува да потврдите дека оптимизацијата на написот најдобро одговара на вашиот случај на употреба. Потребни се секунди за статијата да работи магично за да произведе целосни и висококвалитетни објави. Можете да го натерате да ги препишува параграфите и да ги полира речениците. Потоа, само копирајте ја и залепете ја работата во вашиот CMS за објавување.

Изберете од 90 алатки и шаблони за брзо да скокнете во креирањето содржина. Случаите за употреба вклучуваат содржина на блог, листи и објави на социјалните мрежи.

Ние исто така споредуваме Копирај.ai Vs. Џаспер.

Прочитајте ја нашата Преглед на Copy.ai или посетете Копирај.ai

10: Копирај ајкула

Copy Shark е нов учесник кој нуди софтвер со вештачка интелигенција кој генерира копии од реклами, описи на производи, копии за продажба, пасуси на блог, видео скрипти повеќе. Тоа им овозможува на корисниците автоматски да генерираат уникатна и човечка копија за неколку секунди, а најдобро од сè поддржува над 100 јазици.

Некои од алатките што се нудат вклучуваат:

 • Создадете описи на производи, вклучително и за Amazon и Etsy
 • Создадете реклами на Google со висока конверзија
 • Преработете ја и подобрете ја постоечката содржина
 • Генерира продажна копија слична на човекот со висока конверзија
 • Создавајте наслови со висока конверзија
 • Објави за социјални мрежи
 • Креирајте соопштенија за печатот
 • Скрипти за видео на YouTube
 • Наслови на блогови и содржина на блог со точки и повеќе.

Алекс Мекфарланд е новинар и писател за вештачка интелигенција кој ги истражува најновите случувања во вештачката интелигенција. Соработувал со бројни стартапи и публикации за вештачка интелигенција ширум светот.