никулец Врвни конференции за роботика 2024 и 2025 година - Unite.AI
Поврзете се со нас

Врвни конференции за роботика 2024 и 2025 година

Датум на:Конференција за роботика:локација:
Од 6 до 9 мај 2024 годинаАвтоматизирај го ДетроитДетроит, МИА
Од 2 до 4 јули 2023 година13-та меѓународна работилница за движење и контрола на роботите (RoMoCo)Познан, Полска
Од 8 до 12 јули 2024 годинаАмериканска контролна конференција (ACC)Торонто, за
Од 16 до 17 октомври 2024 годинаRoboBusinessСанта Клара, Калифорнија
Од 22 до 24 ноември 2024 годинаМеѓународна конференција на IEEE-RAS за хуманоидни роботи (хуманоиди)Нанси, Франција
Од 21 до 24 јануари 2025 годинаМеѓународен симпозиум на IEEE/SICE за системски интеграцииМинхен, Германија
Од 4 до 6 март 2025 годинаHRI2025 - Роботи за одржлив светМелбурн, Австралија
Од 18 до 21 мај 2025 годинаМеѓународна конференција за електрични машини и погониХјустон, Соединетите Американски Држави

Набројуваме само конференции кои имаат значителна количина на содржина за роботиката.

Доколку сте организатор на конференција, ве молиме погледнете го нашиот можности за партнерство or контактирајте не.