Поврзете се со нас

Алекс Мекфарланд

Алекс Мекфарланд е новинар и писател за вештачка интелигенција кој ги истражува најновите случувања во вештачката интелигенција. Соработувал со бројни стартапи и публикации за вештачка интелигенција ширум светот.

Приказни од Алекс Мекфарланд

Интервјуа

Последни пораки