никулец Врвни конференции за сајбер-безбедност 2024 и 2025 година - Unite.AI
Поврзете се со нас

Врвни конференции за сајбер безбедност 2024 и 2025 година

Датум на:Конференција за сајбер безбедност:локација:
Од 6 до 9 мај 2024 годинаКонференција на RSA 2024 годинаSan Francisco, CA
Од 20 до 23 мај 2024 година45-ти IEEE симпозиум за безбедност и приватност San Francisco, CA
Од 21 до 23 мај 2024 годинаСветски конгрес IOT SolutionsБарселона, Шпанија
Може 23, 2024Нордиска ИТ безбедностСтокхолм, Шведска
Од 3 до 5 јуни 2024 годинаNICE Конференција и Експо: Зајакнување на екосистемите Dallas, TX
Од 3 до 5 јуни 2024 годинаСамит на Гартнер за безбедност и управување со ризикНационалното пристаниште, MD
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаКонгрес за сајбер безбедност и облак - Северна АмерикаСанта Клара, Калифорнија
Од 9 до 14 јуни 2024 година36-та годишна ПРВА конференција Фукуока, Јапонија
Од 10 до 12 јуни 2024 годинаAWS re:Inforce Филаделфија, Па
Од 11 до 14 јуни 2024 годинаSplunk .conf24Лас Вегас, Н.В.
Од 27 до 28 јуни 2024 годинаОбука за DEF CONВашингтон,
Јули 24, 2024Cybersecurity Expo - МанчестерМанчестер, Велика Британија
Од 3 до 8 август 2024 годинаБлекхет САД 2024 годинаЛас Вегас, Н.В.
Август 5, 2024Иницијативата ДијанаЛас Вегас, Н.В.
Од 8 до 11 август 2024 годинаDEF CON 32Лас Вегас, Н.В.
Од 12 до 13 август 2024 годинаОбука за DEF CONЛас Вегас, Н.В.
Од 4 до 9 септември 2024 годинаОбука за сајбер безбедност во SANS Network SecurityЛас Вегас, Н.В.
Септември 19, 2024Самит за сајбер безбедностСиднеј, Австралија
Од 23 до 25 септември 2024 годинаСамит на Гартнер за безбедност и управување со ризикЛондон, Велика Британија
Од 1 до 2 октомври 2024 годинаСајбер безбедност и Cloud Expo - ЕвропаАмстердам, Холандија
Од 6 до 8 октомври 2024 годинаИновативен самит за сајбер безбедностСкотсдејл, Азербејџан
Од 9 до 10 октомври 2024 годинаСвет за сајбер безбедност - АзијаСингапур, СГ
Од 2 до 3 ноември 2024 годинаОбука за DEF CONСиетл, Вашингтон
Ноември до 12 до 14 ноември 2024 годинаCritical Infrastructure Protection & Resilience EuropeМадрид, Шпанија
Од 26 до 28 ноември 2024 годинаBlackhat МЕАМалхам, Саудиска Арабија
Од 9 до 11 декември 2024 годинаСамит на Гартнер за управување со идентитет и пристапГрозје, Тексас

Набројуваме само конференции кои имаат значителна количина на содржина за сајбер-безбедноста.

Доколку сте организатор на конференција, ве молиме погледнете го нашиот можности за партнерство or контактирајте не.