никулец 5 најдобри алатки за вештачка интелигенција на белата етикета (мај 2024 година) - Unite.AI
Поврзете се со нас

Најдоброто од

5 најдобри алатки за вештачка интелигенција на White Label (мај 2024 година)

Ажурирани on

Unite.AI е посветена на ригорозни уредувачки стандарди. Може да добиеме компензација кога ќе кликнете на линковите до производите што ги прегледуваме. Ве молиме погледнете го нашиот придружно откривање.

Во ера во која доминираат технолошките иновации, вештачката интелигенција (AI) се појави како камен-темелник за поттикнување на деловниот успех и оперативната ефикасност. Среде овој пејзаж кој брзо се развива, алатките за вештачка интелигенција со бела ознака станаа клучна за компаниите кои сакаат да ја искористат моќта на вештачката интелигенција без големи ресурси кои обично се потребни за развој на такви технологии од нула.

Кои се алатките за вештачка интелигенција на белата етикета?

Алатките за вештачка интелигенција со бела етикета се во суштина однапред изградени решенија за вештачка интелигенција развиени од специјализирани провајдери, кои бизнисите можат да ги купат и да ги ребрендираат како свои. Овој концепт им овозможува на компаниите да користат напредни технологии за вештачка интелигенција без да мораат да инвестираат во обемно истражување и развој што обично се поврзува со создавање на такви софистицирани системи од основата. Овие алатки се опремени со низа функционалности, од алгоритми за машинско учење и обработка на податоци до обработка на природен јазик и предвидлива аналитика.

Примарната предност на алатките за вештачка интелигенција со бела ознака е нивната способност за прилагодување. Компаниите можат да ги приспособат овие алатки за да одговараат на нивните специфични потреби, осигурувајќи дека финалниот производ совршено се усогласува со идентитетот на нивниот бренд и деловните цели. Ова не само што заштедува време и ресурси, туку и им овозможува на бизнисите брзо да применуваат решенија за вештачка интелигенција, а со тоа стекнувајќи конкурентна предност на пазарот. Дополнително, решенијата за вештачка интелигенција со бела ознака често доаѓаат со постојана поддршка и ажурирања од давателот, обезбедувајќи дека технологијата останува врвна и ефикасна во дигиталниот пејзаж кој постојано се развива.

5 најдобри алатки за вештачка интелигенција на белата етикета

Нашиот блог има за цел да го насочи вниманието на врвните алатки за вештачка интелигенција на пазарот, обезбедувајќи им на бизнисите курирана листа на решенија кои нудат не само напредни способности, туку и флексибилност да бидат брендирани како свои. Без разлика дали сте мал стартап или голема корпорација, овие алатки се дизајнирани беспрекорно да се интегрираат со вашите постоечки системи, нудејќи спој на иновации и погодности.

1. пелтечење

Како функционираат чет-ботови со вештачка интелигенција за етикетирање бело со Стамер

Стамер се појавува како менувач на играта во доменот на AI SaaS платформите со бела етикета, специјално прилагодени за онлајн агенциите. Оваа иновативна платформа овозможува создавање на нарачани чет-ботови напојувани со вештачка интелигенција, алатка неопходна за подобрување на онлајн интеракциите со клиентите и обезбедување точни, деноноќни информации. Стамер се издвојува не само по својата функционалност, туку и по неговата приспособливост, дозволувајќи им на агенциите да ги ребрендираат и препродаваат овие решенија за вештачка интелигенција под нивно знаме. Оваа функција служи како значаен благодет, потенцијално зголемувајќи ги и приходите и репутацијата на конкурентниот дигитален пазар.

Пријателската природа на четботот на Stammer е една од неговите најпофални карактеристики. Агенциите можат да обучуваат модели на вештачка интелигенција на различен опсег на податоци, осигурувајќи дека чет-ботите се добро опремени за да се справат со различни кориснички прашања на повеќе јазици, 24/7. Оваа способност е клучна во денешниот глобален дигитален пејзаж, каде што вклучувањето на клиентите и непосредниот одговор се клучни.

Понатаму, Стамер држи чекор со полето на вештачката интелигенција која постојано се развива со воведување нови алатки месечно, со што им нуди на агенциите постојани можности да додаваат вредност на искуствата на нивните клиенти. Овој аспект на Stammer не само што помага во задржувањето на клиентите, туку и ги позиционира агенциите како напредни и иновативни.

Главни карактеристики на Stammer:

 • Приспособливи разговори со вештачка интелигенција: Овозможува создавање чет-ботови управувани со вештачка интелигенција кои можат да работат 24/7 на повеќе јазици.
 • Градител на четбот погодни за корисниците: Овозможува лесно тренирање на модели со вештачка интелигенција на различни сетови на податоци.
 • Опција за бело етикетирање: Агенциите можат да го ребрендираат и препродаваат софтверот за вештачка интелигенција како сопствен.
 • Месечни ажурирања на алатката за вештачка интелигенција: Редовно воведување на нови алатки за да бидете во тек со најновите случувања со вештачка интелигенција.
 • Рационализирано управување со клиенти: Нуди приспособлива контролна табла со бела ознака за управување со подсметки и кориснички пристап.
 • CRM интеграција: Агентите за вештачка интелигенција можат да извлечат кориснички одговори и да ги ажурираат системите за CRM на клиентите.
 • Способности за закажување состаноци: Агентот за вештачка интелигенција може да ја провери достапноста на календарот на агенцијата и да закаже состаноци.
 • Можности за зголемување на приходите: Агенциите можат да ја монетизираат платформата со наплата за пристап или создавање модели базирани на претплата.
 • Ефикасност на трошоци и време: Ги намалува ресурсите потребни за развој на решенија за вештачка интелигенција.
 • Разумна анализа на однесувањето на клиентите: Нуди вредни сознанија за интеракциите и преференциите на клиентите.

Посетете го Stammer →

2. FormWise

Функција „Опишете го вашиот AI Tool Builder“.

FormWise се претставува како иновативна алатка за вештачка интелигенција со бела ознака, уникатно позиционирана да се грижи за растечката побарувачка за решенија за вештачка интелигенција погодни за корисниците, без кодови. Оваа платформа им овозможува на корисниците без напор да креираат низа алатки, формулари и додатоци за вештачка интелигенција, приспособени на потребите на нивните крајни корисници. Неговата посебна карактеристика е способноста за беспрекорно интегрирање на инструкциите за вештачка интелигенција во веб-локациите на корисниците, совршено усогласувајќи се со нивното постоечко брендирање и дизајн. Оваа приспособливост го прави FormWise атрактивна опција за оние кои сакаат да ги зголемат своите способности за вештачка интелигенција во согласност со нивните барања за проширување, почнувајќи од лајт верзија и напредувајќи по потреба.

Посветеноста на платформата за пристапност и прилагодување на корисниците е очигледна во нејзините различни карактеристики. FormWise нуди брз градител и поставки за алатката за игралиште OpenAI, што овозможува висок степен на прилагодување. Оваа разновидност се протега на можностите за вградување на платформата, каде што корисниците можат да ги постават своите формулари насекаде, слично на вградување видео на YouTube.

Интуитивниот дизајн на FormWise обезбедува кратка крива на учење, овозможувајќи им на корисниците да создадат каква било алатка која бара внесување базирано на форма за генерирање на излези.

Главни карактеристики на FormWise:

 • Градител на алатки за длабинска вештачка интелигенција: Цврст сет на алатки за создавање широк спектар на алатки за вештачка интелигенција.
 • Приспособувач на тема: Овозможува усогласување на брендирањето преку приспособливи теми.
 • Повлечете и спуштете го Builder: Олеснува лесно креирање и прилагодување без техничка експертиза.
 • Прилагодени барања: Овозможува приспособени кориснички искуства со нарачани инструкции.
 • Пазар за шаблони за вештачка интелигенција: Овозможува пристап до претходно изградени шаблони за побрзо креирање алатки.
 • Интеграција на Webhook/API: Обезбедува беспрекорно поврзување со надворешни системи и платформи.
 • Флексибилност на вградување: Нуди можност за вградување на алатки за вештачка интелигенција на неограничени URL-адреси.
 • Монетизација на алатката за вештачка интелигенција: Корисниците можат да генерираат приходи од алатките што ги создаваат.
 • Платформа без код: Достапно за корисниците без знаење за кодирање.
 • Разновидност на алатката за вештачка интелигенција: Поддржува создавање на различни алатки, вклучувајќи квизови, магнети за олово и внатрешни алатки.

Посетете го FormWise →

3. Помек

Изградете моќни портали за клиенти и внатрешни алатки за неколку минути.

Softr се издвојува како примерна платформа за вештачка интелигенција со бела ознака, специјално дизајнирана за бизниси кои сакаат да ја искористат моќта на вештачката интелигенција без да навлегуваат во сложеноста на кодирањето. Оваа платформа без код го демократизира создавањето и прилагодувањето на алатките за вештачка интелигенција, правејќи ја напредната технологија достапна за пошироката публика. Интуитивниот уред за влечење и спуштање на Softr е клучна карактеристика, што го поедноставува процесот на креирање алатки и им овозможува на корисниците лесно да ги оживеат своите визии за вештачка интелигенција. Акцентот на платформата на пријателството и флексибилноста на корисниците одговара на широк спектар на професионални потреби и нивоа на вештини.

Она што го издвојува Softr е неговиот сеопфатен пакет на функции прилагодени за беспрекорна интеграција и прилагодување. Платформата нуди различни приспособливи шаблони, овозможувајќи им на корисниците да се погрижат нивните алатки за вештачка интелигенција совршено да се усогласат со естетиката и етосот на нивниот бренд. Оваа способност за персонализирање се проширува на робусните можности за интеграција на веб-кука и API на Softr, што го олеснува непреченото поврзување со надворешни системи и ја подобрува севкупната функционалност на алатката. Во однос на монетизацијата, Softr им овозможува на корисниците можност да генерираат приходи од алатките за вештачка интелигенција што ги создаваат, додавајќи вредна димензија на нивниот бизнис модел.

Главни карактеристики на Softr:

 • Платформа без код: Идеален за корисници без големо техничко знаење, што го поедноставува создавањето алатки за вештачка интелигенција.
 • Повлечете и спуштете го Builder: Ја подобрува леснотијата на создавање и приспособување на алатки за вештачка интелигенција.
 • Приспособливи шаблони: Нуди низа шаблони за усогласување на алатките со идентитетот на брендот.
 • Интеграција на Webhook/API: Овозможува поврзување со надворешни системи за проширена функционалност.
 • Монетизација на алатката за вештачка интелигенција: Им овозможува на корисниците да ги монетизираат своите ВИ алатки креирани по мерка.
 • Разновидност во создавањето алатки: Поддржува развој на различни алатки за вештачка интелигенција, вклучувајќи чет-ботови и гласовни асистенти.
 • Обука за прилагодени модели со вештачка интелигенција: Корисниците можат да обучуваат модели со вештачка интелигенција со свои податоци за приспособени решенија.
 • Анализа во реално време: Обезбедува увид во перформансите на алатката за одлуки водени од податоци.
 • Способност за означување бело: Им овозможува на корисниците да ребрендираат и препродаваат алатки за вештачка интелигенција под сопственото име на брендот.
 • Распоредување на флексибилни алатки: Овозможува распоредување на алатки за вештачка интелигенција на различни платформи, вклучувајќи веб и мобилни апликации.

Посетете го Softr →

4. БотПингвин

Како да се интегрира BotPenguin со ChatGPT

BotPenguin се издвојува како водечка платформа за разговор со вештачка интелигенција со бела ознака, нудејќи им на бизнисите робусно и сеопфатно решение за беспрекорно интегрирање на напредната чет-бот технологија. Оваа платформа е особено погодна за оние кои сакаат да ги искористат можностите на чет-ботови со вештачка интелигенција без сложеноста да се изгради еден од темел. BotPenguin се истакнува во обезбедувањето низа функции кои се клучни за бизнисите кои имаат за цел да ја подобрат интеракцијата со клиентите и да ги насочат нивните оперативни процеси.

Клучен аспект на BotPenguin е неговиот силен фокус на прилагодување и брендирање. Платформата им овозможува на корисниците да внесат сопствено брендирање, стил и нијанси за разговор во четботите, а со тоа да доставуваат уникатно и персонализирано искуство на клиентите. Оваа способност за приспособување се протега на различни индустрии како што се авиокомпании, осигурување, регрутирање, е-трговија и многу повеќе, осигурувајќи дека чет-ботите совршено се усогласуваат со специфичните потреби и брендирање на секој бизнис.

Главни карактеристики на BotPenguin:

 • Приспособување и брендирање: Дозволува бизнисите да ги персонализираат ChatGPT chatbots со сопствено брендирање и стил на разговор.
 • Приватност и безбедност на податоците: Се придржува до највисоките стандарди за приватност и безбедност на податоците.
 • Водечка генерација и услуги на клиентите: Ја подобрува услугата за клиентите и помага во производството и продажбата на олово преку дизајн кој е лесен за корисниците.
 • Приспособливост и приспособување: Нуди лесна интеграција и приспособливост, скалирање со растот на бизнисот.
 • Можности за партнерство: Обезбедува програма за партнерство Whitelabel за бизнисите да монетизираат и целосно да ги користат решенијата за автоматизација на разговор.
 • Разновидност низ индустриите: Погоден за различни индустрии, вклучувајќи здравство, недвижен имот, банкарство, финансии, туризам и образование.
 • Ефикасна интеграција со постоечките апликации: Обезбедува беспрекорна интеграција со тековните деловни апликации.
 • Имплементација погодна за корисниците: Дизајниран за лесно имплементирање на веб-локации и различни платформи за пораки.

Посетете BotPenguin →

5. Мило ми е

Groove.ai Demo и White Label

Бизнисите можат да ги подобрат своите операции со користење на понудата White Label на Groove.ai. Оваа услуга овозможува прилагодување на платформата за вештачка интелигенција со бела ознака за усогласување со нивниот единствен идентитет на брендот. Интегрирањето на екосистемот Groove.ai во нивните операции ги става бизнисите во првите редови на иновациите со вештачка интелигенција. Тие можат да понудат решение управувано од вештачка интелигенција што ги одразува естетиката и вредностите на нивниот бренд, разликувајќи се на пазарот и создавајќи профитабилен потфат.

Платформата ја дава моќта на LLM на просечниот корисник, за потоа да се препродаваат како приспособени решенија.

Главните карактеристики на Groove:

 • Искористете ја White Label на Groove.ai за да ги подобрите деловните операции.
 • Приспособете ја платформата за вештачка интелигенција за да одговара на единствениот идентитет на брендот.
 • Интегрирајте го екосистемот Groove.ai за врвна иновација на вештачката интелигенција.
 • Понудете решенија за вештачка интелигенција што ја одразуваат естетиката и вредностите на брендот.
 • Разликувајте се на пазарот со уникатен производ управуван од вештачка интелигенција.
 • Создадете профитабилни потфати преку приспособени понуди за вештачка интелигенција.
 • Искористете ја моќта на големите јазични модели (LLM) за просечните корисници.
 • Препродавајте приспособени решенија за вештачка интелигенција за дополнителни приливи на приходи.

Посетете го Groove →

Искористување на моќта на вештачката интелигенција со врвни алатки за бела етикета

Пејзажот на алатките за вештачка интелигенција со бела ознака е разновиден и динамичен, нудејќи низа решенија за бизнисите кои сакаат да ја прифатат дигиталната трансформација. Од подобрување на услугите на клиентите со чат-ботови со вештачка интелигенција до рационализација на процесите на продажба и маркетинг, овие алатки обезбедуваат различни функционалности прилагодени на различни деловни потреби. Секоја алатка што ја истражувавме - Стамер.ai, FormWise, Помек, БотПингвин, и Мило ми е – носи уникатни предности на масата, без разлика дали се работи за приспособување, интеграција, приспособливост или дизајн лесен за користење.

Убавината на овие алатки за вештачка интелигенција со бела ознака лежи во нивната способност да бидат брендирани и приспособени да одговараат на специфичните барања на бизнисот, овозможувајќи беспрекорна интеграција во постоечките системи. Ова не само што заштедува време и ресурси, туку и ги овластува бизнисите да понудат најсовремени решенија под сопствен бренд. Како што вештачката интелигенција продолжува да се развива, овие алатки треба да станат уште поинтегрални во деловните операции, нудејќи бескрајни можности за иновации и раст.

Во време кога останувањето пред технолошките трендови е клучно, усвојувањето на овие алатки за вештачка интелигенција со бела ознака може да биде клучот за отклучување на нови нивоа на ефикасност, задоволство на клиентите и конкурентност на пазарот. Без разлика дали сте мал стартап или големо претпријатие, овие алатки нудат флексибилност и способности да ги задоволат вашите деловни потреби кои се развиваат и да ве придвижат во иднината на успехот воден од вештачката интелигенција.

Алекс Мекфарланд е новинар и писател за вештачка интелигенција кој ги истражува најновите случувања во вештачката интелигенција. Соработувал со бројни стартапи и публикации за вештачка интелигенција ширум светот.