никулец Врвни конференции за вештачка интелигенција 2024 и 2025 година - Unite.AI
Поврзете се со нас

Врвни конференции за вештачка интелигенција 2024 и 2025 година

Датум на:Конференција за вештачка интелигенција:локација:
Од 20 до 22 мај 2024 годинаГенеративен самит за вештачка интелигенција 2024 година - 10% попуст: MP10Лондон, Велика Британија
Од 21 до 22 мај 2024 годинаСамитот на финансиски лидери за вештачка интелигенција и технологија - 20% попуст: CITY15UAIЛондон, Велика Британија
Од 21 до 22 мај 2024 годинаСамит на Enterprise Generative AI 2024 година - 10% попуст: ОБЕДИНЕТЕ 10Силиконска долина, Калифорнија
Од 21 до 24 мај 2024 годинаГорна границаЕдмонтон, А.Б.
Од 27 до 28 мај 2024 годинаСамит за паметни податоци и вештачка интелигенција 2024 година - Саудиска АрабијаРијад, СА
Од 29 до 30 мај 2024 годинаСамит на AI DevSan Francisco, CA
Од 30 до 31 мај 2024 годинаСветски конгрес за вештачка интелигенција 2024 година - 10% попуст: UNITEAIЛондон, Велика Британија
Од 2 до 7 јуни 2024 годинаAI Con USA - 10% попуст за пријавување лично: UNITEAIЛас Вегас, Н.В.
Од 3 до 5 јуни 2024 годинаВештачка интелигенција и интелигентна автоматизација 2024 годинаФранкфурт, Германија
Од 4 до 5 јуни 2024 годинаЈавен сектор CDAO Канада - 30% попуст: UNITEAIОтава, ОН
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаНедела на дигитална трансформација Северна Америка - 10% попуст: VIP10Санта Клара, Калифорнија
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаEdge Computing Expo Северна Америка - 10% попуст: VIP10Санта Клара, Калифорнија
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаАвтономен самит за иновации 2024 годинаДигитални
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаAI и Big Data Expo Северна Америка - 20% попуст: MPNA20Санта Клара, Калифорнија
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаГенеративен ВИ Блискиот Исток шоуДубаи, Обединетите Арапски Емирати
Од 5 до 6 јуни 2024 годинаSuperAIСингапур, СГ
Од 7 до 8 јуни 2024 годинаАмериканско друштво за вештачка интелигенција (ASFAI)New York, NY
Јуни 12, 2024Салон за наука за податоци во Лондон - 20% попуст: UNITEAIDSS2024Лондон, Велика Британија
Од 12 до 13 јуни 2024 годинаThe AI Summit LondonЛондон, Велика Британија
Од 17 до 18 јуни 2024 годинаВИ во енергетскиот самит 2024 годинаХјустон, Соединетите Американски Држави
Од 17 до 19 јуни 2024 годинаСветска конференција за наука и статистика на податоциАмстердам, НЛ
Од 17 до 19 јуни 2024 годинаКонтрола на ИТ трошоците и трансформација на облакотАмстердам, НЛ
Јуни 18, 2024Салон за наука за податоци NYC - 20% попуст: UNITEAIDSS2024New York, NY
Од 18 до 19 јуни 2024 годинаСамит за ВИ Хардвер и Еџ Европа - 10% попуст: UNITEAI10Лондон, Велика Британија
Од 19 до 20 јуни 2024 годинаTech Summit San Francisco 2024 Transforming TomorrowSan Francisco, CA
Од 20 до 21 јуни 2024 годинаКонференција на TNWАмстердам, НЛ
Од 23 до 25 јуни 2024 годинаСамит за интелигентна автоматизација во Европа - 30% попуст: МКТ30Берлин, Германија
Од 23 до 25 јуни 2024 годинаBPM 4.0 самит Европа - 30% попуст: МКТ30Берлин, Германија
Од 24 до 25 јуни 2024 година24-то издание Модел ризикBoston, MA
Од 24 до 26 јуни 2024 годинаНедела на интелигентна автоматизација - 20% попуст: UNITEAI20Dallas, TX
Од 24 до 26 јуни 2024 годинаНедела на автономни претпријатија - 20% попуст: UNITEAI20Dallas, TX
Од 25 до 28 јуни 2024 годинаMLCONМинхен, Германија
Јули 4, 2024Филипинска AI SuperCloud конвенцијаМанила, Филипини
Од 10 до 11 јули 2024 годинаСамит за деловна интелигенција и аналитика - 10% попуст: ОБЕДИНЕТЕ 10Амстердам, НЛ
Од 11 до 12 јули 2024 годинаКонференција на DataConnect
Колумбус, ОХ
Од 16 до 17 јули 2024 годинаНастани на Ројтерс: MOMENTUM AI Сан Хозе 2024 годинаСан Хозе, Калифорнија
Од 30 до 31 јули 2024 годинаFortune Brainstorm AIСингапур, СГ
Од 12 до 14 август 2024 годинаAi4 2024 година - 10% попуст: ОБЕДИНЕТЕ 10Лас Вегас, Н.В.
Од 5 до 6 септември 2024 годинаСамит за иновации за разговор со вештачка интелигенцијаSan Francisco, CA
Септември 9, 2024Ефикасен генеративен самит за вештачка интелигенцијаСан Хозе, Калифорнија
Од 9 до 11 септември 2024 годинаГенеративна вештачка интелигенција за автомобили во САД 2024 годинаДетроит, МИА
Од 9 до 11 септември 2024 година Софтверски дефинирани возила САД 2024 годинаAnn Arbor, MI
Од 10 до 11 септември 2024 годинаКонференција за вештачка интелигенција 2024 годинаSan Francisco, CA
Од 10 до 12 септември 2024 годинаСамит на ВИ Хардвер и Еџ - 10% попуст: UNITEAIСан Хозе, Калифорнија
Од 16 до 18 септември 2024 годинаМашинско учење во квантитативни финансииАмстердам, НЛ
Од 17 до 19 септември 2024 годинаВладата на ЦДАО - 30% попуст: UNITEAIВашингтон,
Септември 18, 2024Салон за наука за податоци МВР - 20% попуст: UNITEAIDSS2024Miami, FL
Од 23 до 25 септември 2024 годинаМашинско учење во квантитативни финансииNew York, NY
Од 1 до 2 октомври 2024 годинаAI и Big Data Expo Europe - 20% попуст: MPEU20Амстердам, НЛ
Од 1 до 2 октомври 2024 годинаНедела на дигитална трансформација Европа - 10% попуст: VIP10Амстердам, НЛ
Од 1 до 2 октомври 2024 годинаEdge Computing Expo Europe - БЕСПЛАТЕН настанАмстердам, НЛ
Од 6 до 7 октомври 2024 годинаAI Expo EuropeБукурешт, Романија
Од 7 до 8 октомври 2024 годинаГенеративен свет на вештачка интелигенција 2024 годинаBoston, MA
Од 7 до 9 октомври 2024 годинаСамит за иновации за дигитално здравје и вештачка интелигенцијаBoston, MA
Од 9 до 10 октомври 2024 годинаWorId Summit AIАмстердам, НЛ
Октомври 10, 20249-ти Самит на претпријатија за вештачка интелигенција и аналитика на Блискиот ИстокДоха, Катар
Од 15 до 17 октомври 2024 годинаCDAO есен - 30% попуст: UNITEAIBoston, MA
Од 6 до 7 ноември 2024 годинаFT Live: Иднината на вештачката интелигенција - 20% попуст: UNITEAIЛондон, Велика Британија
Ноември 7, 202410-ти Самит на претпријатија за вештачка интелигенција и аналитика на Блискиот ИстокДубаи
Од 11 до 14 ноември 2024 годинаСофтверски дефинирани возила Европа 2024 годинаГерманија
Ноември 14, 2024Тајландска AI Супероблак конвенција 2024 годинаБангкок, Тајланд
Од 19 до 21 ноември 2024 годинаДен на фокус на генерирачка вештачка интелигенција (на германски)Берлин, Германија
Од 27 до 29 ноември 2024 годинаИнтелигентна автоматизација самит DACH - 30% попуст: МКТ30Берлин, Германија
Од 27 до 29 ноември 2024 годинаBPM 4.0 Summit DACH - 30% попуст: МКТ30Берлин, Германија
Од 13 до 14 декември 2024 годинаАмериканско друштво за вештачка интелигенција (ASFAI)San Francisco, CA
4 до 6 февруари 2025 годинаАи Сè ГЛОБАЛНОДубаи, Обединетите Арапски Емирати
25 до 26 февруари 2025 годинаCDAO финансиски услуги - 30% попуст: UNITEAINew York, NY
Од 6 до 7 јуни 2025 годинаАмериканско друштво за вештачка интелигенција (ASFAI)Miami, FL
Од 12 до 13 декември 2025 годинаАмериканско друштво за вештачка интелигенција (ASFAI)San Francisco, CA

Набројуваме само конференции кои имаат значителна количина на содржина за вештачка интелигенција, големи податоци и машинско учење.

Доколку сте организатор на конференција, ве молиме погледнете го нашиот можности за партнерство or контактирајте не.