никулец Aayush Mittal, автор на Unite.AI
Поврзете се со нас
mm

Ајуш Митал

Изминатите пет години ги поминав потопувајќи се во фасцинантниот свет на машинското учење и длабокото учење. Мојата страст и експертиза ме наведоа да придонесам за над 50 различни проекти за софтверско инженерство, со посебен фокус на AI/ML. Мојата постојана љубопитност, исто така, ме привлече кон Обработка на природни јазици, поле кое јас сум желен да го истражам понатаму.

Приказни од Ајуш Митал

повеќе мислења

Интервјуа

Последни пораки